Urządzenia i Akcesoria
Steamed Chicken Essence
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
whole chicken legs (approx. 900 g), preferably free range, halved at joints, rinsed2
-
fresh ginger juice1 tbsp
-
salt1 pinch
-
glutinous rice wine (huangjiu)45 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
wolfberries (goji)1 tsp
-
water1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
247 mg
Białko
28 g
Kalorie
1607 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 godz. 25 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
XO sauce
1 godz. 50 min
Yam Rice
45 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Homemade Soy Milk
35 min