Urządzenia i Akcesoria
Long Bean Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
pork belly, skinless cut in slices300 g
-
salt1 ½ tsp
-
dark sesame oil½ tsp
-
white pepper powder2 pinch
-
dried shrimp rinsed50 g
-
cooking oil30 g
-
Chinese dried mushrooms soaked to soften, stems removed and cut in slices6
-
garlic cloves3
-
carrots cut in small chunks30 g
-
long beans cut in 5 cm length300 g
-
Basmati rice rinsed350 g
-
light soy sauce30 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
oyster sauce10 g
-
water450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
16 mg
Białko
17 g
Kalorie
3474 kJ /
831 kcal
Tłuszcz
49 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
80 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Salted Vegetables Duck Soup
2 godz. 5 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Yam Rice
45 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.