Urządzenia i Akcesoria
Chai Buey
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
garlic cloves8
-
fresh ginger cut in slices10 g
-
fresh tomatoes cut in quarters350 g
-
dried chillies deseeded12
-
dried tamarind pieces (asam keping)10 g
-
cooking oil30 g
-
Chinese mustard greens (head mustard), trimmed750 g
-
water400 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought20 g
-
sugar10 g
-
roasted pork cut in cubes (2 cm)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
660 mg
Białko
15 g
Kalorie
703 kJ /
168 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Mapo tofu
15 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Rice Wine Chicken
30 min
Yam Rice
45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.