Urządzenia i Akcesoria
Kaya Kok (Kaya Puffs)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 pieces
Składniki
Oil dough
-
plain flour plus extra for dusting125 g
-
80 g margarine, coldbutter cold80 g
Water dough
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
salt1 pinch
-
icing sugar25 g
-
40 g margarine, coldbutter cold40 g
-
water95 g
-
kaya homemade or store-bought, chilled220 g
-
egg yolk1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
34 mg
Białko
4 g
Kalorie
991 kJ /
237 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shallot Oil
25 min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1 godz. 20 min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 40 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Egg Tarts
50 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
Killer Toast
2 godz.