Urządzenia i Akcesoria
Kaya Kok (Kaya Puffs)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 pieces
Składniki
Oil dough
-
plain flour plus extra for dusting125 g
-
80 g margarine, coldbutter cold80 g
Water dough
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
salt1 pinch
-
icing sugar25 g
-
40 g margarine, coldbutter cold40 g
-
water95 g
-
kaya homemade or store-bought, chilled220 g
-
egg yolk1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
34 mg
Białko
4 g
Kalorie
991 kJ /
237 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 40 min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Pandan chiffon cake
5 godz. 15 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Char Siu Pastries
6 godz. 10 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Hokkaido Milk Loaf
4 godz. 20 min
Kaya (coconut jam)
1 godz. 10 min
Homemade Pandan Kaya
55 min