Urządzenia i Akcesoria
Kaya Kok (Kaya Puffs)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 pieces
Składniki
Oil dough
-
plain flour plus extra for dusting125 g
-
80 g margarine, coldbutter cold80 g
Water dough
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
salt1 pinch
-
icing sugar25 g
-
40 g margarine, coldbutter cold40 g
-
water95 g
-
kaya homemade or store-bought, chilled220 g
-
egg yolk1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
34 mg
Białko
4 g
Kalorie
991 kJ /
237 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Shallot Oil
25 min
Pandan chiffon cake
5 godz. 15 min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
Kaya (coconut jam)
1 godz. 10 min
Homemade Soy Milk
35 min
Hokkaido Milk Loaf
4 godz. 20 min
Homemade Pandan Kaya
55 min