Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'eau
- 20 g d'huile végétale, et plus pour badigeonner
- 200 g de farine à pain, et plus pour travailler la pâte
- 1 c. à café de sel, et plus pour saupoudrer
- ½ c. à café de levure déshydratée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 124.8 kJ / 29.7 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 74.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte de base pour pain
24 Std. 5 Min
Biscuits doigts de sorcière
2h
Meringues fantômes
12 godz. 25 min
Liqueur au cheesecake
Brak ocen
Consommé de maïs au poulet, flans de brocoli
1h 25min
Sauce béarnaise
15 Min
Crackers au fromage
2sa 30 dk
Chilli con carne
40 dk
Coleslaw
10 Min
Galettes de pommes de terre
45 dk
Focaccia aux oignons
2h
Glace au caramel salé
14h