Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'eau
- 20 g d'huile végétale, et plus pour badigeonner
- 200 g de farine à pain, et plus pour travailler la pâte
- 1 c. à café de sel, et plus pour saupoudrer
- ½ c. à café de levure déshydratée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 124.8 kJ / 29.7 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 74.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain de viande "pieds d'Halloween"
1 godz. 30 min
Biscuits Brownie
1h 35 min.
Crackers au fromage
2h 30min
Meringues fantômes
12h 25 min
Demi-sphère vanille-caramel
7h 30min
Couscous d'agneau et crème catalane
Brak ocen
Gratin de l’armailli
50 min
Muffins de spaghetti
55 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Sauce béarnaise
15 Min
Brownie au chocolat blanc et aux amandes
1h
Pain de lentilles
1sa 55 dk