Sauce à la moutarde et à l'aneth

Sauce à la moutarde et à l'aneth

4.9 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
1 La recette complète

Składniki

  • 200 g d'huile de colza
  • 10 - 15 g d'aneth fraîche , les feuilles uniquement
  • 20 - 30 g de sucre en poudre , selon vos goûts
  • 20 g de vinaigre de vin blanc
  • 20 g de jus de citron
  • 25 g de moutarde de Dijon , ou autre moutarde moyennement forte
  • 30 g de moutarde douce
  • 1 jaune d'oeuf
  • ½ c. à café de sel
  • ¼ c. à café de poivre noir moulu

Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Kalorie 8541 kJ / 2041 kcal
Białko 10 g
Węglowodany 32 g
Tłuszcz 211 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...