Moules à la sauce tomate épicée
TM5 TM6

Moules à la sauce tomate épicée

4.6 (16 ocen)

Składniki

  • 120 g d'oignons, coupés en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 85 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de poivre de Cayenne, moulu
  • 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 200 g de tomates concassées en conserve
  • 100 g de vin blanc sec
  • 1 pincée de sel

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1076 kJ / 257 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy