Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de poivron rouge grillé, en boîte
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de jus d'orange, fraîchement pressé
- 10 g d'eau
- 2 traits de sauce au piment, type Tabasco (opcjonalnie)
- 130 g de beurre
- 1 c. à café de poudre de paprika
- 4 jaunes d'oeufs
- ½ - 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 6954 kJ / 1659 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 173 g
- Tłuszcz nasycony
- 82 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1616 mg
Alternatywne przepisy
Sauce au poivre vert
20min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Sauce choron
20min
Carottes glacées au miel
30 min
Lemon curd
20min
Sauce béarnaise
20min
Flan d'asperges enroulé de sole
1 godz.
Mousse glacée aux fruits rouges
10min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1h 10min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25min
Gougères à la mousse de saumon
25h 35min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50min