Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Miso Aubergine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
aubergine cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame oil1 tsp
-
white miso paste to taste3 - 4 Tbsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
caster sugar2 tsp
-
salt2 tsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
spring onions thinly sliced (2 mm), for garnishing4 - 5
-
toasted sesame seeds for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2868 mg
Białko
5 g
Kalorie
575 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1 godz.
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 godz. 10 min
Browned Shallots (350 g)
25 min
Browned Shallots (250 g)
25 min
Bagels with Bacon Jam and Egg
3 godz. 20 min
Tomato sauce
40 min