Urządzenia i Akcesoria
Mushroom-filled Buns
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
18 pieces
Składniki
Dough
-
icing sugar40 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
olive oil50 g
-
water240 g
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
celery stalks cut in pieces400 g
-
fresh beansproutsfresh bamboo shoots60 g
-
fresh king oyster mushrooms500 g
-
olive oil50 g
-
soy sauce40 g
-
sugar10 g
-
ground allspice½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
cornflour20 g
Assembly
-
honey for coating
-
sesame seeds for sprinkling
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
816 kJ /
195 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
No-rise Wholemeal Pizzas
40 min
Seafood Pozole
1 godz. 15 min
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1 godz. 50 min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Tofu stew
30 min
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
5 godz. 30 min
Coconut Milk
20 min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min
Avocado Lime Cheesecake (No Added Sugar)
2 godz. 30 min
Smoked Salmon Rolls
1 godz. 20 min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1 godz. 10 min
Prawn Tempura Rolls
2 godz. 40 min