Urządzenia i Akcesoria
Mushroom-filled Buns
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
18 pieces
Składniki
Dough
-
icing sugar40 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
olive oil50 g
-
water240 g
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
celery stalks cut in pieces400 g
-
fresh beansproutsfresh bamboo shoots60 g
-
fresh king oyster mushrooms500 g
-
olive oil50 g
-
soy sauce40 g
-
sugar10 g
-
ground allspice½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
cornflour20 g
Assembly
-
honey for coating
-
sesame seeds for sprinkling
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
816 kJ /
195 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Coconut Cake
50 min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50 min
Potato and Cheese Bites
2 godz.
Macaroni Bake
55 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 godz. 30 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Orange and Coconut Squares
35 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Vegan Burger
5 godz.
Tomato and Vegetable Quiche
1 godz. 45 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Quinoa and Vegetable Bowl with Tahini Dressing
40 min