Wiener Wurst

Wiener Wurst

4.2 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 25 godz. 30 min
2 Stück

Składniki

Vorbereitung (am Vortag)
  • Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett
    170 g
  • Faschiertes (vom Rind)
    210 g
Zubereitung
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    130 - 230 g
  • Wasser kalt
    1030 g
  • Gewürz Compound für Wiener Wurst (siehe Tipp)
    1 Päckchen
  • Faschiertes (vom Schwein) gekühlt in Stücken (1 cm)
    210 g
  • Öl zum Einfetten
  • Wasser warm
    1000 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 839 kcal / 3512 kJ
Białko 52 g
Tłuszcz 71 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 26 g
Sód 2532 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...