Urządzenia i Akcesoria
Extrawurst
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 10 min
2 Stück
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett (siehe Tipp)200 g
-
300 g Schweinefleisch, sehnenfreiFaschiertes, gemischt300 g
Zubereitung
-
Crushed Ice (siehe Tipp)180 - 280 g
-
Wasser kalt1070 g
-
Gewürz Compound für Extrawurst (siehe Tipp)1 Päckchen
-
Öl zum Einfetten
-
Wasser warm1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
3024 mg
Białko
42 g
Kalorie
3223 kJ /
769 kcal
Tłuszcz
67 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Wurst & Co
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Leberpastete im Glas
4 godz.
Grobe Streichwurst
13 godz.
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Pikantwurst
14 godz. 10 min
Wiener Wurst
25 godz. 30 min
Kochsalami
20 godz. 30 min
Grobe Bratwurst aus der Pfanne
14 godz. 30 min
Weisse Bratwurstschnecke
14 godz.
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14 godz.
Waldviertler Knödel
1 godz.
Erdäpfelkroketten
3 godz. 50 min