Urządzenia i Akcesoria
Extrawurst
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 10 min
2 Stück
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett (siehe Tipp)200 g
-
300 g Schweinefleisch, sehnenfreiFaschiertes, gemischt300 g
Zubereitung
-
Crushed Ice (siehe Tipp)180 - 280 g
-
Wasser kalt1070 g
-
Gewürz Compound für Extrawurst (siehe Tipp)1 Päckchen
-
Öl zum Einfetten
-
Wasser warm1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
3024 mg
Białko
42 g
Kalorie
3223 kJ /
769 kcal
Tłuszcz
67 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Wurst & Co
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Käse-Leberkäse
14 godz. 15 min
Wiener Wurst
25 godz. 30 min
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Grobe Streichwurst
13 godz.
Böhmische Knödel
1 godz. 10 min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 godz. 40 min
Powidl
8 godz.
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3 godz. 30 min
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Gefülltes Brathenderl
1 godz. 45 min