Urządzenia i Akcesoria
Weisse Bratwurstschnecke
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 14 godz.
3 Stück
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett200 g
-
Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)200 g
-
Kalbfleisch sehnenfrei100 g
Zubereitung
-
Crushed Ice (siehe Tipp)180 - 280 g
-
Wasser kalt1070 g
-
Gewürz Compound für weiße Bratwurst (siehe Tipp)1 Päckchen
-
Öl zum Einfetten
-
Wasser warm1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
1983 mg
Białko
30 g
Kalorie
1810 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Wurst & Co
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 godz. 50 min
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Steinpilze sous-vide
30 min
Kochsalami
20 godz. 30 min
Daiquiri
30 min
Schweinerippchen mit Barbecue-Sauce
35 min
Fermentierte Salsa
168 godz. 20 min
Grobe Streichwurst
13 godz.
Almbutter
40 min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45 min
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min