Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
-
300
g Faschiertes, gemischt
lub 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 60 g rote Paprikaschoten
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3248 kJ / 775 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 67 g
- Tłuszcz nasycony
- 24 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 2508 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fleischstrudel für Suppe
40 Min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Grobe Streichwurst
13h
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Weißwurst im Glas
14h 30min
Leberkäse Torte
14h 40min
Pizza-Leberkäse
14 Std. 20 Min
Weisser Leberkäse
14h 30min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Gebackene Leberknödel
2 Std.
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min
Salzburger Fleischkrapfen
1 Std. 30 Min