
Urządzenia i Akcesoria
Grobe Streichwurst
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz.
3 Gläser
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett, in Stücken 2 cm, (siehe Tipp)460 g
-
Schweineleber sehnenfrei90 g
Zubereitung
-
Gewürz Compound für Streichwurst (siehe Tipp)1 Päckchen
-
Zwiebeln halbiert50 g
-
Wasser50 g
-
Majoran, getrocknet1 EL
-
Wasser warm1000 g
Wartości odżywcze na 1 Glas
Kalorie
653 kcal /
2736 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
59 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Sód
2015 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Wurst & Co
20 Przepisów
Austria
Austria