Urządzenia i Akcesoria
Grobe Streichwurst
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz.
3 Gläser
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett, in Stücken 2 cm, (siehe Tipp)460 g
-
Schweineleber sehnenfrei90 g
Zubereitung
-
Gewürz Compound für Streichwurst (siehe Tipp)1 Päckchen
-
Zwiebeln halbiert50 g
-
Wasser50 g
-
Majoran, getrocknet1 EL
-
Wasser warm1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Sód
2015 mg
Białko
28 g
Kalorie
2736 kJ /
653 kcal
Tłuszcz
59 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Wurst & Co
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Kochsalami
20 godz. 30 min
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Altbayerischer Leberkäse
25 godz. 5 min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 godz. 45 min
Cumberland-Senf-Sauce
1 godz. 15 min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45 min
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Böhmische Knödel
1 godz. 10 min
Käse-Leberkäse
14 godz. 15 min
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Gebackene Leberknödel
2 godz.