Champignonwurst

Champignonwurst

4.9 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz.
2 Stück

Składniki

Vorbereitung (am Vortag)
  • Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett
    200 g
  • Faschiertes, gemischt
    300 g
    300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
  • Champignons in Scheiben, in der Dose
    60 g
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    180 - 280 g
  • Wasser kalt
    1070 g
  • Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
    1 Päckchen
  • Öl zum Einfetten
  • Wasser warm
    1000 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Sód 2599 mg
Białko 43 g
Kalorie 3241 kJ / 773 kcal
Tłuszcz 67 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 24 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...