Urządzenia i Akcesoria
Feine Streichwurst
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 30 min
3 Gläser
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweineleber sehnenfrei100 g
Zubereitung
-
Gewürz Compound für Streichwurst (siehe Tipp)1 Päckchen
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett, in Stücken 2 cm, (siehe Tipp)450 g
-
Zwiebeln20 g
-
Cocktailtomaten30 g
-
Wasser warm1050 g
-
Schlagobers100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Sód
2024 mg
Białko
29 g
Kalorie
3136 kJ /
749 kcal
Tłuszcz
70 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Wurst & Co
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Almbutter
40 min
Extrawurst
14 godz. 10 min
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Grobe Streichwurst
13 godz.
Kochsalami
20 godz. 30 min
Altbayerischer Leberkäse
25 godz. 5 min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 godz. 45 min
Scharfer Würstelsenf
96 godz. 5 min
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Pizza-Leberkäse
14 godz. 20 min
Käse-Leberkäse
14 godz. 15 min
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min