Urządzenia i Akcesoria
Feine Streichwurst
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 30 min
3 Gläser
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweineleber sehnenfrei100 g
Zubereitung
-
Gewürz Compound für Streichwurst (siehe Tipp)1 Päckchen
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett, in Stücken 2 cm, (siehe Tipp)450 g
-
Zwiebeln20 g
-
Cocktailtomaten30 g
-
Wasser warm1050 g
-
Schlagobers100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Sód
2024 mg
Białko
29 g
Kalorie
3136 kJ /
749 kcal
Tłuszcz
70 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Wurst & Co
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Pikantwurst
14h 10min
Extrawurst
14h 10min
Weißwurst im Glas
14h 30min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Wiener Wurst
25h 30min
Grobe Streichwurst
13h
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30min
Kochsalami
20h 30min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Pizza-Leberkäse
14h 20min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Gebackene Leberknödel
2h