Urządzenia i Akcesoria
Bayerischer Leberkäse
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp), fett200 g
-
300 g Faschiertes (vom Schwein)Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)300 g
Zubereitung
-
Öl zum Einfetten
-
Crushed Ice (siehe Tipp)80 g
-
Wasser kalt, etwas mehr zum Besprühen70 g
-
Zwiebeln (opcjonalnie)20 - 30 g
-
Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)1 Päckchen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1557 mg
Białko
24 g
Kalorie
1214 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Leberkäse & Co
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Pikantwurst
14 godz. 10 min
Altbayerischer Leberkäse
25 godz. 5 min
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Weisser Leberkäse
14 godz. 30 min
Grobe Streichwurst
13 godz.
Pizza-Leberkäse
14 godz. 20 min
Extrawurst
14 godz. 10 min
Käse-Leberkäse
14 godz. 15 min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2 godz. 40 min
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Gebackene Leberknödel
2 godz.
Wurstknödel
1 godz. 20 min