Beetroot salad

Beetroot salad

4.7 115 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • raw beetroot peeled, cut into quarters (see Tips)
    400 g
  • carrot cut into pieces (see Tips)
    100 g
  • red onion (approx. 45 g)
    ¼
  • green apple (approx. 95 g), cored and cut into quarters
    1
  • fresh coriander leaves only, to taste
    2 - 3 sprigs
  • olive oil
    2 tbsp
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    20 g
  • salt to taste
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 156.5 kcal / 657.3 kJ
Białko 2.4 g
Tłuszcz 9.3 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Sód 106 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...