Urządzenia i Akcesoria
Chicken with creamy vegetable sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water400 g
-
carrot cut into pieces130 g
-
celeriac cut into pieces60 g
-
celery leaves or fresh flat-leaf parsley, leaves only25 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
chicken breast fillets cut into strips (7 x 3 cm)600 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
button mushrooms cut into slices150 g
-
plain flour30 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
butter30 g
-
Worcestershire sauce (optional)1 tsp
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
618.4 mg
Białko
36.2 g
Kalorie
1335.9 kJ /
318.1 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken velouté meal
40 min
Chicken cacciatore
50 min
Butter chicken
55 min
Beef stroganoff
35 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Potato cakes
45 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Beef "Burgundy"
40 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min