Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- ½ - 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred, plus extra finely sliced to serve
- 300 g pork fillet, sinew free, diced
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tsp rice wine
- 1 tbsp sesame oil
- 1 tsp raw sugar
- 1 tbsp cornflour
- 40 g carrot, cut into pieces
- 2 dried shiitake mushrooms, sliced
- 140 g canned water chestnuts, drained
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
- 1 tbsp olive oil
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced, to serve
- 4 - 6 iceberg lettuce leaves
- fresh lime, cut into wedges, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2400.8 kJ / 573.8 kcal
- Białko
- 43.9 g
- Węglowodany
- 58.9 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 16.9 g
- Sód
- 894.9 mg
Alternatywne przepisy
Quick massaman beef curry
40min
Asian-style pork noodles
1h
Chicken and cashews
55min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min
Butter chicken
55min
Thai beef salad with noodles
1h
Easy satay chicken
40min
Chicken pad thai
55min
Thai red chicken curry
30min
Creamy coconut chicken curry
30min
Thai chilli chicken and basil
30min
Gluten free sausage rolls
2u. 5min