Urządzenia i Akcesoria
Pork san choy bau
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic clove1
-
fresh long red chilli deseeded if preferred, plus extra finely sliced to serve½ - 1
-
pork fillet sinew free, diced300 g
-
soy sauce1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
rice wine1 tsp
-
sesame oil1 tbsp
-
raw sugar1 tsp
-
cornflour1 tbsp
-
carrot cut into pieces40 g
-
dried shiitake mushrooms sliced2
-
canned water chestnuts drained140 g
-
fresh coriander leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
olive oil1 tbsp
-
spring onions/shallots trimmed and finely sliced, to serve1 - 2
-
iceberg lettuce leaves4 - 6
-
fresh lime cut into wedges, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
894.9 mg
Białko
43.9 g
Kalorie
2400.8 kJ /
573.8 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
16.9 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
58.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Thai beef salad with noodles
1 Std.
Chicken and cashews
55 Min
Easy satay chicken
40 Min
Butter chicken
55 Min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken pad thai
55 Min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.
Creamy coconut chicken curry
30 Min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min