Urządzenia i Akcesoria
Thai chilli chicken and basil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
fresh Thai basil leaves only20 g
-
fresh coriander leaves only, plus extra for garnishing20 g
-
carrot cut into pieces (1-2 cm) (approx. 100 g)1
-
red capsicum cut into pieces (1-2 cm)100 g
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
oil20 g
-
fish sauce1 tbsp
-
sweet chilli sauce1 tbsp
-
kecap manis (sweet soy sauce)1 tbsp
-
skinless chicken thigh fillet or 800 g skinless chicken breast fillets, cut into slices (6 x 1 cm)1000 g
-
canned bamboo shoots drained (optional)225 g
-
canned coconut milk150 g
-
lime juice (approx. 3 limes)30 g
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
599.8 mg
Białko
32.7 g
Kalorie
1366.7 kJ /
325.4 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Easy satay chicken
40 min
Chicken cacciatore
50 min
Butter chicken
55 min
Chilli con carne
45 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Quick massaman beef curry
40 min
Chicken in yoghurt
30 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Thai red chicken curry
30 min
Creamy coconut chicken curry
30 min