Urządzenia i Akcesoria
Rice salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
eggs whole2
-
zucchini cut into small cubes280 g
-
carrots cut into small cubes120 g
-
frozen green peas100 g
-
water1200 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
brown rice250 g
-
pitted black olives whole or cut into halves100 g
-
pickled cucumbers cut into slices (optional)100 g
-
canned tuna in oil (pre-drained weight), drained, broken into pieces185 g
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
vinegar or lemon juice1 - 2 tsp
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters7
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1489.3 mg
Białko
23.7 g
Kalorie
2012.4 kJ /
479.1 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
53.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot salad
10 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken velouté meal
40 min
Chicken cacciatore
50 min
Butter chicken
55 min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Mashed potatoes
40 min
Potato cakes
45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Vegetable soup
35 min
Vitality truffles
25 min
Classic mushroom risotto
30 min