Chicken pad thai
TM31 TM5 TM6

Chicken pad thai

2.9 (276 ocen)

Składniki

  • 1 tbsp peanut oil, plus extra for greasing
  • 200 g flat rice stick noodles
  • boiling water, for soaking
  • 150 g fresh bean sprouts
  • 40 g roasted salted peanuts
  • 60 g spring onion/shallot, cut into pieces (3 cm)
  • 80 g carrot, cut into pieces (3 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 50 g palm sugar
  • 1 ½ tbsp fish sauce
  • 110 g soy sauce
  • 1 ½ tbsp tamarind paste
  • 1 ½ tbsp lime juice
  • ½ tsp chilli powder
  • 2 eggs
  • 500 g water
  • 400 g chicken breasts, cut into strips (1 cm)
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 200 g firm tofu, cut into cubes (1-2 cm)
  • dried chilli flakes, for garnishing
  • 2 lemons, cut into wedges, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2544 kJ / 605 kcal
Białko
42.1 g
Węglowodany
61.7 g
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
7.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy