Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tbsp peanut oil, plus extra for greasing
- 200 g flat rice stick noodles
- boiling water, for soaking
- 150 g fresh bean sprouts
- 40 g roasted salted peanuts
- 60 g spring onion/shallot, cut into pieces (3 cm)
- 80 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 3 garlic cloves
- 50 g palm sugar
- 1 ½ tbsp fish sauce
- 110 g soy sauce
- 1 ½ tbsp tamarind paste
- 1 ½ tbsp lime juice
- ½ tsp chilli powder
- 2 eggs
- 500 g water
- 400 g chicken breasts, cut into strips (1 cm)
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g firm tofu, cut into cubes (1-2 cm)
- dried chilli flakes, for garnishing
- 2 lemons, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2544 kJ / 605 kcal
- Białko
- 42.1 g
- Węglowodany
- 61.7 g
- Tłuszcz
- 19.2 g
- Błonnik
- 7.9 g
Alternatywne przepisy
Quick massaman beef curry
40min
Chicken and cashews
55min
Butter chicken
55min
Aromatic chicken pilaf
1h 20 min
Pork san choy bau
25 min
Moroccan chicken with couscous
45min
Pad see ew
30min
Thai beef salad with noodles
1h
Easy satay chicken
40min
Thai red chicken curry
30min
Creamy coconut chicken curry
30min
Korean barbecue chicken with rice
45min