Urządzenia i Akcesoria
Nœud au lard
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
1 part
Składniki
-
300 g de lait
-
2 c. à café de sucre
-
½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
-
500 g de farine pour tresse
-
1 ¾ de c. à café de sel
-
60 g de beurre en morceaux (1 cm)
-
160 g de lardons
-
20 g de germes d’oignons
-
1 œuf battu
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
11.4 g
Kalorie
1334 kJ /
318 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Grittibenz sucré
2 godz. 15 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Cake aux branches
1 godz. 10 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Croissants au jambon
35 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 godz.
Milanais
3 godz.
Pain tessinois
1 godz. 50 min