Urządzenia i Akcesoria
Sauce béarnaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
2 c. à soupe d'estragon frais
-
50 g d'échalotes
-
3 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
-
2 jaunes d'œufs
-
125 g de beurre coupé en morceaux
-
½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
-
1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
-
2 branches de cerfeuil frais coupées en tronçons
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
775 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce béarnaise
20 min
Sauce hollandaise
25 min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1 godz. 50 min
Sauce cocktail
10 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 min
Beurre blanc
25 min
Sauce béarnaise
40 min
Sauce barbecue
25 min
Sauce bordelaise
45 min
Sauce tartare
10 min
Sauce périgourdine
35 min