Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 c. à soupe d'estragon frais
- 50 g d'échalotes
- 3 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
- 2 jaunes d'œufs
- 125 g de beurre, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 branches de cerfeuil frais, coupées en tronçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 775 kJ / 188 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Sauce hollandaise
25 Min
Sauce à l'oseille
25 Min
Sauce barbecue
25 Min
Sauce tartare
10 Min
Sauce béarnaise
20min
Sauce béarnaise
20min
Sauce béarnaise
20min
Beurre blanc
25 Min
Sauce béarnaise
40min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50min
Sauce périgourdine
35min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min