Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de pommes à cuire fondantes (3-4, type reinette, chantecler ou jonagold), en morceaux
- 350 g de pommes fermes (2 env., type granny smith, Pink Lady ou golden), en cubes
- 1 c. à café de miel
- ½ - 1 c. à café de quatre-épices
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 57.1 kJ / 13.6 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menu light - Compote pomme-poire-myrtille, fromage blanc et amandes
35min
Compote d'abricots et petits boudoirs
50min
Compotée de fruits d'été aux épices
35min
Compote de pommes à la vanille
30min
Menu veggie - Perles du Japon, lait d'amande, compotée de mirabelles
55min
Compote pommes-pruneaux et flocons d'avoine
35min
Compote pomme-poire aux épices
20min
Compote pommes-châtaignes
20min
Compote de fruits d'hiver et vanille
40min
Compote pommes-poires-miel
15min
Compote de poires
25min
Soupe de légumes d'hiver au lait d'amande
40min