Zuppa di cavolo cappuccio

Zuppa di cavolo cappuccio

4.6 245 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 2 spicchi di aglio senz'anima
  • 80 g di cipolla bianca a metà
  • 1 cucchiaino di semi di finocchio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 400 g di cavolo cappuccio bianco, a listarelle
  • 200 g di patata a pezzi (1-2 cm)
  • 200 g di fagioli bianchi in scatola, sciacquati e sgocciolati
  • 1 pizzico di pepe nero in polvere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 188 kcal / 786 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 10.6 g
Węglowodany 17.9 g
Błonnik 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...