Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 2 spicchi di aglio schiacciati
- 600 g di filetti di orata fresca (150 g circa a filetto)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 200 g di peperoni rossi e gialli a dadini (1-2 cm)
- 50 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5092 kJ / 1217 kcal
- Białko
- 126.1 g
- Węglowodany
- 14.1 g
- Tłuszcz
- 73.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al cartoccio
35 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 Min
Orata al sale
40 min
Coda di rospo con verdure
40 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 godz. 20 min
Filetti di orata con crema di peperoni
1h 40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 Min
Pesce spada all'arancia
40 min