Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 100 g di cipolla in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi, non sgocciolata
- 50 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 400 - 500 g di filetti di platessa surgelati (4 filetti)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1104 kJ / 264 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata allo speck
35 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Salmone al cartoccio
35 min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Sogliola gratinata e mele
40min
Insalata di tacchino e fagiolini
45min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min