Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 tranci di salmone fresco (600 g circa)
- 120 g di cipolla bianca a fette (4-5 mm)
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
-
1
rametto di origano fresco
lub 2 pizzichi di origano secco - 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 500 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1389 kJ / 332 kcal
- Białko
- 28.3 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 23.1 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 dk
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 Min
Pesce spada agrumato
35 dk
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1sa 20 dk
Salmone all'arancia e pistacchi
40 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 dk
Spada alle erbe con olive
40 Min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 dk