
Urządzenia i Akcesoria
Bocconcini di tacchino e champignon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
-
80 g di cipolla in quarti
-
60 g di olio extravergine di oliva
-
650 g di funghi champignon affettati
-
50 g di vino bianco
-
500 g di petto di tacchino a bocconcini infarinati (circa 2 cm)
-
1 pizzico di sale
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
305 kcal /
1276 kJ
Białko
36.3 g
Tłuszcz
16.8 g
Węglowodany
2.4 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sapori d'autunno
10 Przepisów
Włochy
Włochy