Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 80 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di funghi champignon affettati
- 50 g di vino bianco
- 500 g di petto di tacchino, a bocconcini infarinati (circa 2 cm)
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1276 kJ / 305 kcal
- Białko
- 36.3 g
- Węglowodany
- 2.4 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di pollo e zucchine
50min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Bocconcini di tacchino piselli e bacon
45min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Pollo in umido ai funghi
50min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Bocconcini di tacchino speziati alla curcuma
35min
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Manzo con olive e peperoni
35min
Filetto ai funghi
1h
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45min