Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di porro a rondelle
- 250 g di zucchine a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 20 g di vino bianco
- 250 g di pasta sfoglia già pronta (vedi consiglio)
- 400 g di filetto di salmone fresco pulito e a pezzi di 2-3 cm
- Wartości odżywcze
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 9991 kJ / 2388 kcal
- Białko
- 93.6 g
- Węglowodany
- 106 g
- Tłuszcz
- 179.6 g
- Błonnik
- 8.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 dk
Insalata di gamberi, avocado e mango
30 min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 min
Filetti di rombo in salsa di noci
2sa 30 dk
Salmone con crudo di pomodori
35 min
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Salmone in crosta di mandorle con tagliatelle agli asparagi
45 dk
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Insalata di salmone e gamberi rossi con pesto di basilico
1h