![Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/638fe145-7494-4a19-99e4-9724d8e9713e/Derivates/78206086-e7f0-49aa-8800-7c3bfd710b7c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Homemade BBQ sauce
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 2 garlic cloves
-
2
oz miso paste
lub 2 oz fermented soybean paste (doenjang) -
1
oz Korean chili paste (gochujang)
lub 1 oz red chili paste - 2 oz honey
- 2 tsp toasted sesame oil
Sous-Vide Pork Loin
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 tsp fresh ginger
-
2
oz Korean chili paste (gochujang)
lub 2 oz red chili paste - 1 oz honey
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 28 oz pork tenderloin, cut into 2 pieces (approx. 4-5 in. long ea.)
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
lub 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 2 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 1 tsp sesame seeds, toasted
Serving
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- 1 head butter lettuce, cleaned and leaves separated
- 5 garlic cloves, thinly sliced
- 5 fresh red chilies, thinly sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2323.3 kJ / 555.3 kcal
- Białko
- 49.8 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bourbon Ginger Fizz
5 Min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Char Siu Pork with Rice
8 Std. 40 Min
Sous-vide Steak
1h 30 min
Shrimp Sauté
25 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Beef and Broccoli Sauté
30 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Asian Stir Fry with Noodles
1h 5 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40 min