Urządzenia i Akcesoria
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Marinade
-
green onions trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish6
-
garlic cloves3
-
ginger peeled1 oz
-
orange juice4 oz
-
soy sauce3 oz
-
sesame oil2 oz
-
Korean chili paste (gochujang)1 oz
-
brown sugar2 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pork chops, boneless thick cut (approx. 1 in.)4
Spicy Rice
-
water35 oz
-
long-grain white rice6 oz
-
vegetable oil, to brush grillonion to brush grill
Pork Chops and Steamed Bok Choy
-
baby bok choy halved20 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1245 mg
Białko
47 g
Kalorie
2192 kJ /
524 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Sweet and Sour Pork
35min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Hoisin Pork Bowl
45min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Pork and Mushroom Wraps
30min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min