Urządzenia i Akcesoria
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Marinade
-
green onions trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish6
-
garlic cloves3
-
ginger peeled1 oz
-
orange juice4 oz
-
soy sauce3 oz
-
sesame oil2 oz
-
Korean chili paste (gochujang)1 oz
-
brown sugar2 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pork chops, boneless thick cut (approx. 1 in.)4
Spicy Rice
-
water35 oz
-
long-grain white rice6 oz
-
vegetable oil, to brush grillonion to brush grill
Pork Chops and Steamed Bok Choy
-
baby bok choy halved20 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1245 mg
Białko
47 g
Kalorie
2192 kJ /
524 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Pineapple Pork Chops
2 Std. 40 Min
Kung Pao Chicken
1 Std. 5 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2 Std. 45 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Pork and Green Beans Sauté
45 Min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Texas BBQ Pulled Pork
1 Std. 30 Min