Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
TM6 TM5

Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy

4.6 (86 ocen)

Składniki

Marinade

  • 6 green onions, trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
  • 3 garlic cloves
  • 1 oz ginger, peeled
  • 4 oz orange juice
  • 3 oz soy sauce
  • 2 oz sesame oil
  • 1 oz Korean chili paste (gochujang)
  • 2 tbsp brown sugar
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 4 pork chops, boneless, thick cut (approx. 1 in.)

Spicy Rice

  • 35 oz water
  • 6 oz long-grain white rice
  • onion, to brush grill
    lub vegetable oil, to grease

Pork Chops and Steamed Bok Choy

  • 20 oz baby bok choy, halved

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2192 kJ / 524 kcal
Białko
47 g
Węglowodany
45 g
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
3 g
Sód
1245 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy