![Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5e1bf07e-3e6d-40b1-b183-68a28aa0456b/Derivates/b50af948-a132-40f3-a6ec-cc9de08c830e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filling
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
-
¾
tsp salt
lub 1 ½ tsp homemade salt substitute and flavor enhancer - ¼ tsp ground black pepper
- 5 oz fresh spinach leaves
- 20 oz marinated artichoke hearts, drained
-
4 ½
oz cream cheese, in pieces
lub 3 ½ oz mascarpone cheese
Chicken
- 60 oz water
- 1 oz lemon juice
- 2 chicken breasts, skinless, boneless, organic (approx. 12 oz ea.)
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 tbsp vegetable oil
- fresh parsley, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3456 kJ / 826 kcal
- Białko
- 86 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 18 g
- Sód
- 3024 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ham and Spinach Egg Wrap
40min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Fish Carnitas
20 Min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 Std. 45 Min
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Soy Poached Chicken
50 Min
Sous-vide Honeyed Figs
1h
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min