Korean Beef Sauté
TM6 TM5

Korean Beef Sauté

4.6 (100 ocen)

Składniki

  • 3 garlic cloves
  • ½ oz fresh ginger, peeled, sliced
  • 3 oz Bosc pear, peeled, in pieces
    lub 3 oz D'Anjou pear, peeled, in pieces
  • 2 oz soy sauce
  • 1 ½ oz brown sugar
  • ½ oz sesame oil
  • ½ oz Korean chili paste (gochujang)
  • 1 tbsp cornstarch
  • 1 pinch freshly ground black pepper
  • 4 oz yellow onion, halved, thinly sliced
  • 16 oz prime ribeye steak, partially frozen (see Tip)
  • 1 oz vegetable oil, divided
  • sesame seeds, to garnish
  • fresh cilantro leaves, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2912 kJ / 696 kcal
Białko
50 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
50 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Błonnik
1 g
Sód
544 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy