Urządzenia i Akcesoria
Korean Beef Sauté
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
3 oz D'Anjou pear, peeled, in piecesBosc pear peeled, in pieces3 oz
-
soy sauce2 oz
-
brown sugar1 ½ oz
-
sesame oil½ oz
-
Korean chili paste (gochujang)½ oz
-
cornstarch1 tbsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
yellow onion halved, thinly sliced4 oz
-
prime ribeye steak partially frozen (see Tip)16 oz
-
vegetable oil divided1 oz
-
sesame seeds to garnish
-
fresh cilantro leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
544 mg
Białko
50 g
Kalorie
2912 kJ /
696 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saucy Sautés
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Orange Garlic Chicken with Rice
50 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 Std. 35 Min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Beef and Broccoli Sauté
30 Min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Egg Drop Soup
45 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.
Korean Beef Bowl
1 Std.
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min