Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tbsp dark brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp dried red chili flakes
- ¼ tsp ground cloves
- 1 pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half
- 8 oz shallots, quartered lengthwise
- fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
Ginger Glaze
- 4 oz dark brown sugar
- 2 tsp ginger, minced
- 1 tbsp corn starch
- 4 oz water
- 2 oz rice vinegar
- 1 oz soy sauce
- non-stick spray oil
- fresh parsley, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 628 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Brioche Creamed Corn
1 Std. 10 Min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Char Siu Pork with Rice
8h 40 min.
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Sous-vide Steak
1h 30 min