Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Marinade
-
yellow onions peeled, halved2 oz
-
garlic cloves peeled2
-
spring onions sliced (¼ in.)1 ½ oz
-
ground chili2 pinches
-
fresh ginger to taste, peeled, sliced (⅛ in.)1 in.
-
fresh thyme, leaves only1 sprig
-
brown sugar½ oz
-
ground cinnamon1 pinch
-
orange juice freshly squeezed1 oz
-
lime juice freshly squeezed1 oz
-
soy sauce to taste1 - 2 tbsp
-
honey2 tsp
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chicken wings8
Sous-Vide Chicken Wings with Potatoes
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
Yukon gold potatoes with skin, in slices (approx. ¾-1 in.)17 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
ground sweet paprika1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
brown sugar1 - 2 tbsp
-
fresh thyme3 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0.8 mg
Białko
25.5 g
Kalorie
2370 kJ /
566.5 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and Spicy Chicken Wings
1 Std. 40 Min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 Std. 55 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 Min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2 Std. 5 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Asparagus and Ham Rotelle
40 Min
Egg Drop Soup
45 Min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2 Std. 45 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min