Urządzenia i Akcesoria
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Beer Can Burgers
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
lean ground beef (90% lean) (see Tip)24 oz
-
panko bread crumbs2 oz
-
garlic powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
large egg1
-
brown ale2 oz
-
thick cut bacon6 slices
Beer Mushrooms
-
water1 ½ oz
-
cremini mushrooms sliced10 oz
-
unsalted butter cold, in one cube1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
brown ale6 oz
-
beef stock3 oz
-
soy sauce½ oz
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
Baking
-
provolone cheese6 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1081.6 mg
Białko
37.9 g
Kalorie
2347.9 kJ /
561.2 kcal
Tłuszcz
37.8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Sesame Chicken
40 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Steak au Poivre
20 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Parmesan Stock Cubes
35 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Southern Potato Salad
1 godz. 15 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min