Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beer Can Burgers
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 24 oz lean ground beef (90% lean) (see Tip)
- 2 oz panko bread crumbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 large egg
- 2 oz brown ale
- 6 slices thick cut bacon
Beer Mushrooms
- 1 ½ oz water
- 10 oz cremini mushrooms, sliced
- 1 oz unsalted butter, cold, in one cube
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz brown ale
- 3 oz beef stock
- ½ oz soy sauce
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
Baking
- 6 slices provolone cheese
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2347.9 kJ / 561.2 kcal
- Białko
- 37.9 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 37.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.2 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 1081.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Broccoli Stem Slaw
15 min
Potato Curry Soup
35min
Cutter Fermented Onions
72h 30 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6 Std. 10 Min
Brioche Creamed Corn
1 Std. 10 Min
Shrimp and Potato Boil
40 min
Fermented Onions (with Cutter)
72h 30 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40 min