![Beer Can Burger with Beer Mushrooms Beer Can Burger with Beer Mushrooms](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a981e45f5d956fcb02ec700bc1c20d7e/Derivates/213d9c4001f2d44d6760410878626ee95a1617ae.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beer Can Burgers
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 24 oz lean ground beef (90% lean) (see Tip)
- 2 oz panko bread crumbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 large egg
- 2 oz brown ale
- 6 slices thick cut bacon
Beer Mushrooms
- 1 ½ oz water
- 10 oz cremini mushrooms, sliced
- 1 oz unsalted butter, cold, in one cube
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz brown ale
- 3 oz beef stock
- ½ oz soy sauce
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
Baking
- 6 slices provolone cheese
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2347.9 kJ / 561.2 kcal
- Białko
- 37.9 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 37.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.2 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 1081.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Ground Beef Taco Filling
25 Min
West African Peanut Soup with Chicken
50 Min
Gyro Spice Blend
5 Min
Chunky Guacamole
10 min
Fish Ceviche
3h 25min
Candied Sweet Potatoes
1 Std. 20 Min
Marry Me Chicken
40 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min