Urządzenia i Akcesoria
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
Multi-Color Cauliflower
-
red onions quartered10 oz
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
heads cauliflower mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water30 oz
Béchamel Sauce
-
Gruyère cheese aged, in pieces6 oz
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
whole milk24 oz
-
salt1 tsp
-
white pepper1 tsp
-
fresh thyme to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
680 mg
Białko
12 g
Kalorie
1393 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Latkes
35 min
Black Tahini Banana Bread
1 godz. 20 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 min
Cranberry Vinaigrette
5 min
Finely Ground Sesame
5 min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 godz. 30 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Hummus (Ilan Hall)
9 godz. 5 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min