![Peeler Warm Potato Salad Peeler Warm Potato Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ee11e945c05b0024a4135357b0578bbf/Derivates/55964b4809c0924e5f75a865c8a7cadc7f903615.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 42 oz water, divided
- 2 tsp extra virgin olive oil, divided (see Tip) (opcjonalnie)
- 32 oz russet potatoes, divided, cut into pieces (2 in. wide)
- 10 oz beef broth
- 4 whole large eggs, rinsed (opcjonalnie)
- 1 tbsp honey
- 4 tbsp whole grain Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 stalks celery, thinly sliced
- 1 dill pickle, diced small
- 10 - 15 fresh chives, chopped, plus extra to garnish
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- paprika, to garnish, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 31.7 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 387.8 mg
Alternatywne przepisy
Caprese Egg White Omelet
20 Min
Vegetarian Pizza (TM6)
1h 40min
Hash Brown Potato Cake
Brak ocen
Steamed Whole Grain Bread TM6®
2h 30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Sautéing Turkey Strips
Brak ocen
Grated Carrot Salad
10 min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30 Min
Steamed Frankfurter Sausages
20 Min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15 min
Basic Jasmine Rice
35 min