Urządzenia i Akcesoria
Peeler Warm Potato Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water divided42 oz
-
extra virgin olive oil (opcjonalnie) divided (see Tip)2 tsp
-
russet potatoes divided, cut into pieces (2 in. wide)32 oz
-
beef broth10 oz
-
large eggs (opcjonalnie) rinsed4 whole
-
honey1 tbsp
-
whole grain Dijon mustard4 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
celery thinly sliced2 stalks
-
dill pickle diced small1
-
fresh chives chopped, plus extra to garnish10 - 15
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
paprika to garnish, to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
387.8 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
775.2 kJ /
185.3 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Grated Carrot Salad
10 min
Steel Cut Oats
35 min
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45 min
Teriyaki Chicken
1 godz.
Florentine Meatballs and Linguine
1 godz. 10 min
Whole Chicken with Ratatouille
1 godz.
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min
Greek Rice
1 godz. 20 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min