Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Potato Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Potatoes and Cauliflower
-
water32 oz
-
baby gold potatoes halved24 oz
-
cauliflower florets10 oz
Hard Boiled Eggs
-
large eggs cold5
-
water to fill to 1 liter mark
Pickle Mixture
-
red onion in wedges4 oz
-
celery in pieces (2 in.)8 oz
-
dill pickle spears, in pieces (2 in.)4 oz
Bacon
-
bacon in pieces (1 in.)6 oz
Quick Aioli
-
garlic cloves2
-
salt¼ tsp
-
mayonnaise8 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
celery seed¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh chives sliced, to garnish
-
ground paprika to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
792 mg
Białko
13 g
Kalorie
2330 kJ /
557 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9 godz. 45 min
Monster Mash with Black Sesame Crackers
1 godz. 10 min
Peach and Almond Ice Cream
8 godz. 10 min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Steamed Carrot Cake
1 godz. 35 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Shrimp Cakes
30 min
Green Day Juice
5 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Steak Stir Fry Salad
35 min