Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 pieces
Składniki
-
water40 oz
-
russet potatoes large (approx. 28-32 oz total), washed2
-
broccoli florets6 oz
-
sharp cheddar cheese cubed7 oz
-
6 oz sour creamplain Greek yogurt6 oz
-
unsalted butter softened, cubed4 oz
-
whole milk2 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt (opcjonalnie) to sprinkle potato skins
-
olive oil1 tbsp
-
fresh chives for garnish, minced
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
19 g
Kalorie
2895 kJ /
692 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta Primavera
50 Min
Cheesy Crust Pizza
2 Std. 20 Min
Beef Ragout with Macaroni
30 Min
Sweet and Spicy Chicken Wings
1 Std. 40 Min
Green Bean Casserole
1 Std. 30 Min
Creamy Pasta with Peas
25 Min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min
Egg Salad
30 Min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 Min
Chicken and Rice Patties
1 Std.
Asian Sloppy Joes
1 Std. 50 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 Min