Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
TM6 TM5

Broccoli and Cheddar Baked Potatoes

4.2 (50 ocen)

Składniki

  • 40 oz water
  • 2 russet potatoes, large (approx. 28-32 oz total), washed
  • 6 oz broccoli florets
  • 7 oz sharp cheddar cheese, cubed
  • 6 oz plain Greek yogurt
    lub 6 oz sour cream
  • 4 oz unsalted butter, softened, cubed
  • 2 oz whole milk
  • ½ tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, to taste
  • ½ tsp paprika
  • salt, to season, and sprinkle potato skins (opcjonalnie)
  • ground black pepper, to season (opcjonalnie)
  • 1 tbsp olive oil
  • fresh chives, for garnish, minced

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
2895 kJ / 692 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
39 g
Tłuszcz
52 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy