Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 pieces
Składniki
-
water40 oz
-
russet potatoes large (approx. 28-32 oz total), washed2
-
broccoli florets6 oz
-
sharp cheddar cheese cubed7 oz
-
6 oz sour creamplain Greek yogurt6 oz
-
unsalted butter softened, cubed4 oz
-
whole milk2 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt (opcjonalnie) to sprinkle potato skins
-
olive oil1 tbsp
-
fresh chives for garnish, minced
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
19 g
Kalorie
2895 kJ /
692 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom-Stuffed Potato Patties
1 godz.
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Egg Salad Sandwiches
25 min
Creamy Pasta with Peas
25 min
Pasta Primavera
50 min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1 godz. 15 min
New Jersey Tomato Pie
45 min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40 min
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Egg Salad
30 min
Macaroni and Cheese
35 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min