Crème de petits pois

Crème de petits pois

4.7 233 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions

Składniki

  • 150 g d'oignons coupés en deux
  • 20 g de beurre
  • 1000 g de petits pois frais
    1000 g de petits pois surgelés
  • 600 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 200 g de crème fraîche
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 187 kcal / 778 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...