Zuppa di cozze

Zuppa di cozze

4.3 35 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla in quarti
    50 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    1 mazzetto
  • di zafferano in polvere
    ½ bustina
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pomodori ciliegino a metà
    250 g
  • di passata di pomodoro
    250 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di cozze fresche pulite e spurgate
    1000 g
  • di pane pugliese
    4 fette
  • spicchio di aglio (opcjonalnie)
    1

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 274 kcal / 1146 kJ
Białko 14.3 g
Tłuszcz 10.3 g
Węglowodany 33.2 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...