
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di cozze
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
di cipolla in quarti50 g
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate1 mazzetto
-
di zafferano in polvere½ bustina
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di pomodori ciliegino a metà250 g
-
di passata di pomodoro250 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
di cozze fresche pulite e spurgate1000 g
-
di pane pugliese4 fette
-
spicchio di aglio (opcjonalnie)1
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
274 kcal /
1146 kJ
Białko
14.3 g
Tłuszcz
10.3 g
Węglowodany
33.2 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Calore nel piatto
68 Przepisów
Włochy
Włochy