Funghi champignon ripieni

Funghi champignon ripieni

4.4 65 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di mandorle pelate non salate
Ripieno
  • 20 g di burro
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di scalogno
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 uovo
  • 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 - 1 ½ cucchiaini rasi di sale fino a piacere
  • 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato a piacere
  • 700 g di funghi champignon freschi, puliti, i gambi e le cappelle separati
  • 600 g di acqua

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 216 kcal / 893 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...