Urządzenia i Akcesoria
Chicken and sweet corn soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled1 - 1 ½ cm
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces, plus extra for garnishing120 g
-
olive oil3 tsp
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
tamari to taste50 - 70 g
-
skinless chicken breast fillets cut into thin slices (6 x 1 cm)500 g
-
sweet corn cobs kernels only300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2054.2 mg
Białko
22 g
Kalorie
749 kJ /
178 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick chicken curry
35 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Chicken and cashews
55 min
Shepherd's pie
55 min
Butter chicken
55 min
Pumpkin soup
30 min
Mashed potatoes
40 min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min