Urządzenia i Akcesoria
Aussie meat pies
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Shortcrust pastry
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
butter cut into pieces, chilled100 g
-
salt¼ tsp
-
chilled water50 - 60 g
Iced puff pastry
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter cut into pieces, frozen180 g
-
plain flour200 g
-
salt1 ½ tsp
Pie filling
-
butter for greasing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
cornflour1 tbsp
-
beef fillet cut into pieces (2 cm)500 g
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
VEGEMITE®1 tbsp
-
button mushrooms cut into thin slices100 - 120 g
-
ground black pepper to taste½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1385.5 mg
Białko
28.3 g
Kalorie
3277.6 kJ /
780.4 kcal
Tłuszcz
49.5 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
27.7 g
Węglowodany
55.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosemary meat pies
3 godz. 30 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
ANZAC biscuits
40 min
Custard
10 min
Butter chicken
55 min
Béchamel sauce
20 min
Mashed potatoes
40 min
Quiche Lorraine
45 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Buttermilk scones
35 min
Pikelets
35 min
Cheese and bacon cob loaf
1 godz. 20 min