![Meat stock paste Meat stock paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A03F93A8-0874-4BEF-9507-D9CA62AA777F/Derivates/9F3EB8BD-D3E3-4D28-9966-B1D5B14B13B0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g meat pieces, sinew free, cut into pieces, partially frozen
- 300 g mixed roots and vegetables (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g rock salt
- 120 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 2914.1 kJ / 696.5 kcal
- Białko
- 75.8 g
- Węglowodany
- 56.9 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 19.6 g
- Sód
- 58486.4 mg
Alternatywne przepisy
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Beef stroganoff
35 min
Vegetable stock paste
30 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Chicken stock paste
45 Min
Lamb and feta meatballs
30 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Creamy coconut chicken curry
30 Min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min