Meat stock paste

Meat stock paste

4.9 107 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g

Składniki

  • meat pieces, sinew free cut into pieces, partially frozen
    300 g
  • mixed roots and vegetables (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed
    300 g
  • mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
    4 sprigs
  • rock salt
    150 g
  • red wine
    120 g
  • dried bay leaf
    1
  • whole clove
    1

Wartości odżywcze na 400 g

Kalorie 696.5 kcal / 2914.1 kJ
Białko 75.8 g
Tłuszcz 8.5 g
Węglowodany 56.9 g
Błonnik 19.6 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Sód 58486.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...